DR. GRANDEL Beauty Flash ampule

Dr. Grandel je nemačka kozmetika za negu kože koja je sada dostupna i u Srbiji. Njihov celokupan asortiman proizvoda možete pogledati na sajtu http://www.medicalineapharm.rs/dr.grandel .. 

Preporučujem da ih zapratite i na socijalnim mrežama gde se takođe možete konsultovati sa njima o proizvodima koji vas interesuju:

Instagram: @dr.grandelsrb

Facebook page: DR. GRANDEL Srbija

Kao što ste mogli da pročitate u naslovu ovog posta, pisaću vam o “Beauty Flash” ampulama. 

Ampulice dolaze u pakovanju od 3 komada po 3 ml proizvoda. Sam proizvod sadrži koncentrat aktivnog sastojka za glađu, prefinjeniju kožu i za perfektan izgled iste. Ove Beauty Flah ampule okrepljuju pore i smanjuju crvenilo na određenim delovima lica. Kod mene je to najčešće predeo obraza.

Takođe se mogu koristiti za tretman “Blic efekt” za dan ili za neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje stanja kože.

Tretman može trajati od 1 do 4 nedelje u zavisnosti od potrebe vaše kože.

Upotreba: Beauty Flash se nanosi nakon čišćenja kože tonikom. Kada je lice potpuno čisto nanosi se ampula preko celog lica, vrata i dekoltea. Dok traje tretman preporučuje se 2 do 3 puta nedeljno da se koriste ampule. Potom, kada koža upije, nanosi se krema za lice, antirid i sve ono što ulazi u rutinu nege lica.

Tekstura: ampula je malo ređe teksture. 

Najbitnije od svega je to što Beauty Flash ampula zaista “radi”. Prikriva apsolutno sve nedostatke koje imate na vašoj koži. 

Dolaze nam mature, svadbe pa se devojke šminkaju dosta zahtevnije nego inače i imaju težak make up, da ne bi došlo do isijavanja na fotografijama ove ampule će pomoći. One matiraju deo koji isijava, kod mene je T zona problem. Koža mi je normalna, malo ka mešovitoj upravo zbog te T zone, ako neko ima isti problem kao ja rešiće ga uz ove ampule.

Mogu se koristiti i kao podloga za šminku, jer pre svakog šminkanja kao što verujem da svi znate, potrebno je očistiti kožu i pripremiti je za make up. Da bi vam koža bila svežeg izgleda, da ne bi prosijavala ta T zona ili ostatak lica, pre šminkanja umesto hidratantne kreme nanesite jednu Beaty Flash ampulu, sačekajte malo da koža upije i lice će biti pripremljeno za make up koji će zagarantovano biti postojan ceo dan. 

Sastojke možete pogledati ovde:

Celokupan utisak što se tiče ovog proizvoda je odličan i imate sve preporuke od mene.

Za sve dodatne informacije vezano za Beauty Flash ampule možete me pitati ili se konsultovati sa Dr. Grandel timom putem gore navedenog sajta ili socijalnih mreža.
Da li ste imali iskustva sa ovim ampulama ili nekim drugim proizvodima od Dr. Grandel kozmetike?

Advertisements

One Reply to “DR. GRANDEL Beauty Flash ampule”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s