TURN UP THE VOLTAGE

Zašto da trošite mnogo novca  na skupe filere za povećanje usana kada zahvaljujući engleskoj firmi DreamWeave & co možete imati za samo nekoliko minuta punije usne i istaknute konture istih.

Ovaj proizvod je dostupan i u Srbiji da se online poruči. 

Zapratite ih na društvenim mrežama da biste stupili u kontakt sa srpskim distributerima koji su JEDINI distributeri za Srbiju kada je u pitanju ovaj proizvod.

Instagram: @dreamweave.srbija

Facebook page: DreamWeave Srbija

Većina devojaka želi da ima punije usne. Mnoge od njih nisu u mogućnosti da sebi priušti skupe filere, neke jednostavno ne smeju da se odluče na takav zahvat, takođe kao i što većina vas zna da je korekcija usana filerima veoma bolna. 

Da biste izbegli sve neprijatnosti koje fileri donose i imali usne o kojima sanjate, nabavite TURN UP THE VOLTAGE za samo 2.890 din, što je veoma pristupačna cena za razliku od korekcije usana. Ovim proizvodom dobijate puniji izgled vaših usana za samo nekoliko trenutaka. 

Pročitajte ispod detaljnije o ovom proizvodu, načinu kako se koristi i njegovim prednostima.

Turn Up the Voltage, najnapredniji koncept do punijih usana jer sami birate formulu moći delovanja. Na izboru imate 7 različitih načina moći delovanja. Od “Just Plump. No Tingle” (punije usne bez peckanja) do “Hot Tingle” (jako peckanje). Način podešavanja jačine delovanja utiče na željeni efekat povećanja usana.

UPUSTVO ZA UPOTREBU: Otključati sistem za otvaranje, odstraniti poklopac i proveriti da li je aplikator čist. Da izaberete željenu jačinu delovanja okrenite na izabranu oznaku jačine delovanja, zatim pritisnite donje dugme. Ako vam se čini peckanje prejako, vratite nazad na oznaku JUST PLUMP. NO TINGLE” pritisnite dugme za otključavanje i obrišite aplikator krpicom. Zatim nastavite sa novom željenom jačinom delovanja. Za najbolje rezultate masirajte rubove usana.

IZABERITE ŽELJENU JAČINU DELOVANJA: Za trajnije rezultate redovno koristite između “No Tingle” (bez peckanja) do “Warm Tingle” (toplije peckanje). Za trenutne rezultate povećanja usana podesite jačinu na “Hot Tingle” (jako peckanje) ali nije za dugotrajniji rezultat.

JUST PLUMP. NO TINGLE – (punije usne bez peckanja). Izaberite tu mogućnost za negovanje tretmanom sa peptidi kalogenom, koji je klinički dokazan da redovnom upotrebom puni usne u roku od 30 dana.

COOL TINGLE – (blago peckanje). Za osetljivu kožu, povećava moć delovanja brzim učinkom povećanja usana.

WARM TINGLE – (srednje peckanje). Za normalnu kožu, povećava moć delovanja brzo i sa boljim efektom povećanja usana.

HOT TINGLE – (jako peckanje). Povećava moć delovanja sa turbo efektom povećanja usana.

UPOZORENJE: Pre upotrebe isprobajte Lip Voltage na manje vidnom delu. Nikako ne delite svoj aplikator jer podešena jačina ne odgovara svima tipovima osetljivosti usana.

Lip Voltage poseduje kliničko dokazan sastav Peptide kalogena.

Napomena: Posle upotrebe temeljno isprati ruke. Izbegavati dodir sa očima. Ukoliko dođe kontakta, oči isprati toplom vodom. Ukoliko iritacija ne prestane, posavetujte se sa lekarom.

EVO NEKOLIKO PRIMERA KAKO LIP VOLTAGE DELUJE (nisu moje usne):

IZGLED MOJIH USANA:

image-0-02-05-e819e734e6a28c411df3c588c5e5483d2c809e25499864b399a0e906784c2b22-V

Ambalaža: LipVoltage dolazi u kartonskoj kutiji. Na poleđini kutije može se jasno videti koji su sastojci proizvoda. 

Kada otvorite kutiju čeka vas preslatki proizvod na koji retko koja devojka može ostati imuna kad zna šta on može da napravi sa usnama. 

TURN UP THE VOLTAGE 5 ml.  

MOJI UTISCI:

TURN UP THE VOLTAGE zaista “radi”. Isprobala sam sva tri vida peckanja.

Cool Tingle – malo peckanje. Skoro i da ne osetite a rezultati su vidljivi.

Warm Tingle – malo jače peckanje od prethodnog. Imate utisak kao da krv cirkuliše brže u vašim usnama. Dobijate rumeniju boju i rezultati su brže vidljivi.

Hot Tingle – je najjači oblik, ali nije toliko strašan ako mislite, tako da nema potrebe da se plašite od jakog peckanja, jer je to sasvim izdržljivo. Kad vidite rezultate za kratko vreme na to što “pecka” brzo zaboravite. 😊

Ne zaboravite da masirate rubove usana posle nanošenja.

Nastaviću da koristim ovaj proizvod da bih postigla trajnije rezultate.

Moja preporuka svim devojkama i ženama koje žele u svakom starosnom dobu da se osećaju privlačno i ženstveno. 

Ako imate još pitanja u vezi ovog proizvoda pišite mi ili se obratite distributerima putem gore navedenih socijalnih mreža.

Takođe, ako ste imale iskustva sa ovim proizvodom podelite sa nama vaše utiske.

Pozdrav svima 🌸

Advertisements

One Reply to “TURN UP THE VOLTAGE”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s