ALLIN LOSION I ŠAMPON

Allin proizvodi su potpuno prirodni i bez konzervansa. Možete ih nabaviti u Liliju, Dm-u i u nekim bolje snabdevenim apotekama.

Allin losion sprečava opadanje kose usled različitih uzroka. Pojačava ishranu kože i korena kose putem ubrzane cirkulacije i oksigenacije. Sprečava pojavu peruti i svraba svojim adstrigentnim, fungicidnim i baktericidnim dejstvom. Sanira oštećenja kose usled korišćenja hemijskih preparata.

Sastojci: beli luk, kopriva (koren i listovi)  cvetovi lavande.

Način upotrebe: Nanosi se veče pre planiranog pranja kose, na ceo kosmati deo glave, vatom natopljenom ovim preparatom, blagim kružnim pokretima.

Ujutro oprati kosu takođe Allin šamponom. Postupak ponavljati 10 dana svake večeri. 5 dana ne koristiti, pa potom ponoviti proces.

Allin šampon jača koren, sprečava opada pojavu peruti, svraba i opadanja kose. Beli luk i kopriva poboljšavaju cirkulaciju glave, a ulje lavande smiruje kožu glave. Koristi se kao i drugi šamponi. Jednostavno naneti na mokru kosu, sačekati 2-3 min i isprati. Naravno naneti balzam ili masku koju inače koristite da bi vam se kosa lako raščešljavala.

Ambalaža: plastične providne bočice od 200 ml sa belim čepićem. Na ambalaži losiona piše kako se koristi, takođe i na ambalaži šampona.

Pošto je potrebno nekoliko meseci da se efekat u potpunosti pokaže, ja ga koristim oko mesec dana i zadovoljna sam za sada. Imam problem sa perutanjem kože glave, mogu primetiti da se to znatno smanjilo što je za veliku pohvalu jer sam razne šampone isprobavala ali uzalud. 

Posebno je pogodan sada za ovo toplo vreme da ga koristite jer sunce dosta suši kosu i koren glave.

Da li ste imali iskustva sa ovim losionom i šamponom? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s