AZETA BIO – ORGANIC DURING-PREGNANCY ANTI STRETCH MARK CREAM

Hello,

u ovoj objavi pisem o Azeta Bio kremi protiv strija za vreme i nakon trudnoce.

Kako i zasto nastaju strije?

Strije su linearne, crtaste atrofije koze koje se javljaju na mestima gde se koza najvise rasteze. Strije nastaju kada telo raste brze nego što to koza moze da prati. Ovo izaziva pucanje elasticnih vlakana ispod povrsine koze i nastajanja linija koje su nam poznate kao strije. Osim rastezanja kao mehanickog faktora znacajno mesto zauzimaju i hormonske promene tokom trudnoce.

Najugrozenija mesta za nastajanje strija su stomak i grudi, ali se lako mogu pojaviti i na butinama i gornjem delu ruku. Strije su na pocetku crvene ili ljubicaste, a nakon trudnoce polako izblede i postanu bele ili sive.

Ko dobija strije?

U trudnoci strije se uglavnom pojavljuju na mestima na kojima se koza rasteze zbog povecanja obima tela. Zbog toga, jedna od prvih stvari je da pazite na povecanje kilaze u trudnoci tako sto cete slusati savete doktora, zdravo se hraniti i biti aktivni.

Kako ce koza svakako da se rasteze dok beba raste, vazno je da mislite i na njenu elasticnost. Najbolja stvar je preventivna nega vec od cetvrtog meseca trudnoce svakodnevnom upotrebom specijalnih emulzija ili krema. Pozeljno je da ove preparate nanosite ujutro i uvece posle tusiranja. Utrljavajte ih blagom masazom kako bi se krema bolje upila, odnosno dubinski reagovala. Pojacana cirkulacija ojacace kolagenska vlakna u kozi i tako je uciniti elasticnijom i sacuvati je od neprijatnih i trajnih ostecenja.

Hidriranje koze nije vazno samo iz estetskog razloga vec i zato sto cete se bolje osecati, koza vas nece svrbeti i bice neznija. Osim krema, u ovom cilju vazno je i unosenje vode.

Sta ako su se strije vec pojavile?

I pored svih predostroznosti i nege, ne postoji garancija da se strije nece pojaviti. Ako ih ugledate, nemojte odmah odustati. Nastavite da mazete kremu i vodite zdrav zivot i tako cete uticati da se crvenilo smanji i spreciti nastajanje jos veceg broja strija na kriticnim tackama.

Organska krema za prevenciju strija za vreme i nakon trudnoce, 150 ml – AZETA BIO, Italija

INCA INCHI krema za telo koristi se za tretman protiv strija koji svojim bogatim i kremastim teksturama i temeljnom masazom garantuje dugotrajne i korisne rezultate. Moze se koristiti tokom trudnoce i dojenja. Zahvaljujuci jedinstvenoj sinergickoj formuli, ona ucvrscuje i obnavlja tonus i elasticnost koze tokom i nakon trudnoce ili nakon dijete za mrsavljenje, sprecavajuci opustanje tkiva. Pogodna je za sve tipove koze, sprecava i bori se sa belim ili crvenim / ljubicastim strijama.

Stretch March Cream Inka Inchi ulje:

1. Smanjuje postojece strije na stomaku, kukovima, bedrima i grudima, pomazuci u restrukturiranju dermalne matrice (zahvaljujuci Inka Inchi ulju).

2. Sprecava i suzbija formiranje novih proteza sa jakim antioksidativnim i eutrofnim delovanjem (biljni fitokompleks).

3. Duboko hrani kozu, cineci je elasticnom i mekom (zahvaljujuci Karite Butter-u): • Bez parabena • Parfem bez alergena • Fizioloski pH • Nije komedogeno (ne zapusava pore).

NACIN UPOTREBE: poceti koristiti od prvih meseci trudnoce, primeniti 2 ili 3 puta dnevno na ugrozene delove tela, moze se koristiti nekoliko meseci nakon rodjenja deteta.

INGREDIENTS: aqua, glycine soja oil, glycerin, butyrospermum parkii butter, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium stearoyl lactylate, plukenetia volubilis seed oil, xanthan gum, chondrus crispus powder, glucose, tocopherol, bisabolol, hydrolyzed algin, chlorella vulgaris extract, maris aqua, aloe barbadensis leaf extract, althaea officinalis root extract, calendula officicinalis flower extract, daucus carota sativa root extract, mel extract, tilia cordata flower extract, gluconolactione, phytic acid, parfum, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, sodium hydroxide.

Organic Ingredient.

Ovaj proizvod i ostale proizvode iz celokupnog asortimana Azeta Bio mozete kupiti u Dm drogerijama na popustu od 20%.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte me na Instagram profil: @majaa_official

Da li ste imale iskustva sa ovim proizvodom?

Da li preferirate prirodnu i organsku kozmetiku?

Published by Beauty & Fashion Blog by MM

Cao drugari. Dobro dosli na moj sajt. Ukoliko volite da isprobavate sminku i kozmetiku kao i ja, onda je ovo prava stranica za Vas. Tu cete pronaci sve sto sam isprobavala i procitati moje iskrene recenzije na temu raznih proizvoda. Uzivajte!