DETOX TEA

Cao, koliko ste mogli da vidite na mom Instagram profilu (ako me pratite), zena sa profila @detox_caj mi je poslala paketic sa dva proizvoda: NUTRI MIX SUPER SEED 6 i BIO TEA.

Cajevi su inovativan proizvodi originalne recepture sastavljeni tako da prednost daje biljkama sa nasih prostora cime se cuva tradicija podneblja i visevekovnog tradicionalnog lecenja i izucavanja lekovitog bilja.

Sama mesavina je velike gramaze za ovakav tip proizvoda i sasvim dovoljna sa najmanje dve nedelje pa do mesec dana svakodnevnog koriscenja.

Cajevi “Bio tea” su ispitani na Institutu za javno zdravje i odobreni za bezbednu upotrebu. Takodje je uradjena i nutritivna tablica za isti kod nadlezne institucije.

Proizvod je pakovan u kartonske hilzne precnika 99 mm, visine 180 mm sa dva usadna poklopca. Ovakav nacin pakovanja u potpunosti cuva sadrzaj od atmosverskih dejstava i drugih necistoca sto doprinosi tome da se ocuva nepromenjen izgled, miris i ukus caja, a samim tim i njegov kvalitet.

Na poklopcima pakovanja postoji zastitna traka koja cuva proizvod od nezeljenog otvaranja pre njegove same upotrebe i svi cajevi su u vakumskim kesama.

Etiketa proizvoda je jasno deklarisana sa upustvom za upotrebu, nutritivnom tablicom i registrovanim bar codom kao i prevodom sastava na engleski jezik.

Lepak koji je koriscen za lepljenje etikete za kartonsku hilznu je odobren i bezbedan za koriscenje pri pakovanju ovakovog tipa proizvoda.

Biljna mesavina se pakuje u prostorijama namenjenim i odobrenim od nadleznih institucija.

Rok trajanja je najmanje 6 meseci od trenutka pakovanja proizvoda, pa je i samim tim promenjiv.

NUTRI MIX SUPER SEED 6

Proizvod dolazi u pakovanju od 350 gr. Za opste zdravlje i vitku liniju je, 100% prirodno sirovo, posno, bez secera, bez dodatnih boja, sadrzi dijetetska vlakna, bez aditiva i pojacivaca, mirisa i ukusa.

Svojim sastavom deluje na regulaciju apetita i osecaja sitosti. Pomaze metabolizmu, a samim tim pomaze pri mrsavljenju. Izuzetno je bogat dijetalnim vlaknima, regulise rad creva i probleme sa probavom. Doprinosi snizenju holesterola.
Sastav ove mesavine (ovsene pahuljice, seme lana, sirove semenke suncokreta, sirove semenke golice, seme susama i cejlonskog cimeta) je pazljivo biran i u veoma preciznom odmeru po strogoj recepturi odobren od nadleznih institucija.
Namirnice od celog zrna zitarica i uljarica daju duzi osecaj sitosti, regulisu rad creva i uticu na smanjenje apetita, pa je NUTRI MIX SUPER SPEED 6 sjajan saveznik u borbi sa viskom kilograma.

Nutritivna deklaracija:

Prosecne hranjive vrednosti na 100 gr:

  • Energetska vrednost: 2176/530 kJ/kcal
  • Masti 32 gr
  • Ugljeni hidrati 40 gr (seceri 2 gr)
  • Proteini 19 gr
  • Vlakna 12 gr

BIO TEA

14 DANA biljna mesavina zbog svojih jakih diuretickih dejstava deluje kao cistac organizma od nagomilanih stetnih materija i viska vode u organizmu, a sluzi i kao pomoc za izbacivanje mokracne kiseline.

Takodje je odlican saveznik kod probavnih smetnji, povecanog apetita, loseg varenja i redukcionih dijeta. Zbog svog pazljivo odabranog sastava i odnosa komponenti koje ga cine, 14 dana caj je nezamenjivi alkalizirajuci napitak koji se pije u toku dana.

Cejlonski crni i zeleni caj u njegovom sastavu poznati su kao najjaci prirodni oksidanti.
Kleka, list persuna, bela breza i troskot su potpuno prirodni sastojci koji pomazu kod izbacivanja viska vode iz organizma, a samim tim i nagomilanog otrova.
Poznati su i kao prirodni sastojci kod mrsavljenja.

Krusina kora na blag nacin cisti creva i ubrzava metabolizam.

Kopriva i sipak su odlicni za nas imunitet i energiju zbog sadrzaja vitamina C i Fe.

Komorac sprecava nadimanje, smiruje nervozna creva i na prirodan nacin regulise povecan apetit.

Nacin upotrebe: 2 supene kasike caja preliti sa 400 ml vrele vode. Ostaviti da odstoji 10 min i procediti. Piti dva puta dnevno.

Kontraindikacije: NE PREPORUCUJE SE UPOTREBA OVOG CAJA TESKIM SRCANIM BOLESNICIMA, TRUDNICAMA I DECI MLADJOJ OD 12 GODINA.

Pakovanje je od 150 gr.

Njihove proizvode mozete nabaviti u Beogradu u PRIMA apotekama ili da ih porucite online na http://www.biocaj.com

Published by Beauty & Fashion Blog by MM

Cao drugari. Dobro dosli na moj sajt. Ukoliko volite da isprobavate sminku i kozmetiku kao i ja, onda je ovo prava stranica za Vas. Tu cete pronaci sve sto sam isprobavala i procitati moje iskrene recenzije na temu raznih proizvoda. Uzivajte!

Leave a comment